Kindergarden Vestiging
Kindergarden Vestiging

Energieke, betrokken en gedreven medewerkers zijn onmisbaar voor ons. Alles wat wij willen bereiken, staat of valt immers met de kwaliteit en het enthousiasme van diezelfde medewerkers. We investeren dan ook graag in hen en zorgen voor een fijne, inspirerende werkomgeving: een great place to work.

#3 in 2018

We investeren continu in onze medewerkers. En dat wordt gewaardeerd: dit jaar is Kindergarden, evenals in 2015 en 2016, bekroond met een fantastische derde plaats op de lijst van Best Workplaces. We zijn blij én trots: wat we de kinderen bieden, bieden we ook onze medewerkers en dat wordt gezien en ervaren!

Great Place to Work

Het instituut Great Place to Work® onderzoekt jaarlijks de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties.

We blijven ons ontwikkelen

Wij willen ons continu blijven verbeteren. De uitslag van het onderzoek helpt ons daarbij, maar ook de brainstormsessies met onze medewerkers. Door medewerkers mee te laten denken zijn zij bovendien meer betrokken. En dat komt jou en jouw kind weer ten goede.

Meer weten? We vertellen je graag meer. Bel 020 - 423 54 22 of kom eens vrijblijvend op bezoek op een van onze vestigingen.

clock

Kom eens op bezoek

of

Werken in een omgeving waar iedereen dezelfde passie heeft voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen, is ontzettend inspirerend”

mijke visser

Mijke Visser

Beleidspedagoog
mijke visser
×